Scholingsvouchers van Doorzaam

De Doorzaam Scholingsvoucher biedt uitzendkrachten een vergoeding voor een cursus naar keuze, zoals een taalcursus. Deze regeling vergroot de inzetbaarheid van uitzendkrachten en biedt een volgende stap in hun professionele ontwikkeling. In dit artikel leest u meer over de voucher en hoe deze kan worden ingezet voor opleidingen, zoals onze taalcursussen.

Doorzaam Scholingsvouchers

De Doorzaam Scholingsvoucher is een financiële vergoeding van maximaal €500 (exclusief btw), bedoeld voor uitzendkrachten die een training, cursus of opleiding willen volgen. Met deze voucher kunnen zij hun professionele vaardigheden verder ontwikkelen door zelf te bepalen welke opleiding of cursus zij willen volgen, zolang er een verband is met hun huidige of toekomstige werk. Het doel van de Scholingsvoucher is om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te vergroten door hen de kans te geven hun kennis en vaardigheden te versterken. 

De Scholingsvoucher kan ook gebruikt worden voor taalcursussen voor uitzendkrachten. 

Voor wie is de Scholingsvoucher bedoeld?

De Scholingsvoucher is specifiek bedoeld voor uitzendkrachten die nieuwe vaardigheden willen leren om zich verder te ontwikkelen op professioneel vlak. Door gebruik te maken van de voucher kunnen zij niet alleen hun opleidingsniveau verhogen, maar ook breder inzetbaar worden in de arbeidsmarkt. Deze regeling biedt de uitzendkrachten de mogelijkheid om gerichter na te denken over hun lange termijn loopbaanontwikkeling en wat zij nodig hebben om succesvoller te zijn in hun werk.

Wanneer en wie kunnen deze Scholingsvouchers aanvragen?

Uitzendorganisaties kunnen gedurende specifieke tijdvakken in het jaar de Scholingsvouchers van Doorzaam aanvragen. Het aantal aan te vragen vouchers verschilt per organisatiegrootte.

Alle informatie over het aanvragen, tijdvakken en voorwaarden leest u op de website van Doorzaam.

Scholingsvoucher Nederlandse les

Gebruik de Scholingsvoucher voor een taalcursus

Met de Doorzaam Scholingsvoucher kunnen uw uitzendkrachten een taalcursus volgen, zoals een online cursus Nederlands bij onze taalschool. Wij bieden live online lessen via Zoom, waarbij uw medewerkers direct contact hebben met ervaren docenten. Dit zorgt voor een interactieve en persoonlijke leerervaring, ongeacht waar zij zich bevinden. Onze taalcursussen bieden de ideale mogelijkheid om hun taalvaardigheden verder te ontwikkelen. Wij bieden taallessen aan op elk niveau.

Vul het onderstaande contactformulier in om contact met ons op te nemen en meer informatie te krijgen over opleidingsmogelijkheden voor uw werknemers.

Contactformulier

Vul het formulier in om vrijblijvend contact op te nemen en cursussen Nederlands voor uw organisatie te regelen. 

Volg ons