Over ons

Breng je Nederlands naar een hoger niveau!

Level Up Academy is een online taalschool gespecialiseerd in Nederlandse lessen. Onze focus ligt op het aanleren van taal op de meest interactieve en boeiende manier mogelijk met behulp van online tools. Je spreekt, schrijft en oefent je Nederlands in elk van je lessen, zodat je het meeste uit de cursus haalt. U leert Nederlands vanuit het niets of brengt uw Nederlands naar een hoger niveau.

Eigenaar
Zuzanna Walter-Puylaert
Docenten Nederlands en de rest van ons team

Laten we kennismaken

Dutch Teacher Elize
Eliza Kośnik

Hoi!

Ik ben Eliza en ik nodig je uit om bij mij Nederlands te leren. Ik ben afgestudeerd in Nederlandse studies aan de Johannes Paulus II Katholieke Universiteit van Lublin in Polen en de Universiteit van Amsterdam in Nederland. Ik woon al een aantal jaren in Amsterdam en geef zowel online als offline les Nederlands.

Mijn studenten zijn voornamelijk Polen, maar ik geef ook les aan andere internationale studenten. Laat me je overtuigen dat het leren van een taal niet hoeft te betekenen dat je leert uit saaie boeken!

In mijn lessen maak ik gebruik van effectief en gevarieerd interactief en leuk leermateriaal.

Ik probeer er altijd voor te zorgen dat elke cursist 100% bij de lessen betrokken is. Ik moedig je aan om te spreken en je kennis in de praktijk te gebruiken!

Doei! Tot snel!

Docent Nederlands
Dutch Teacher Gosia
Małgorzata Kowalczyk

Goedendag! Mijn naam is Gosia. Ik heb Nederlandse filologie gestudeerd aan de Universiteit van Wrocław en de Universiteit van Leiden. Ik woon nu een aantal jaren in Nederland. Ik geef les sinds mijn studententijd. Ik begon als vrijwillige bijlesdocent voor kinderen met leerproblemen en een afkeer van school.

Momenteel geef ik Nederlands en Pools als vreemde taal aan zowel volwassenen als kinderen. Wat ik het leukst vind aan lesgeven, is anderen te helpen het proces van het verwerven van kennis leuk te vinden, spreekbarrières te overwinnen, leren leuk te vinden en wat we in lessen leren in praktijk te brengen.

Ik hoop je snel te ontmoeten bij een van de cursussen en samen plezier te hebben tijdens het studeren!

Docent Nederlands
Dutch Teacher Siebren
Siebren Ruijg

Hoi! Mijn naam is Siebren en ik ben een native Dutch leraar! Een positieve sfeer is erg belangrijk tijdens mijn lessen Nederlands – net als plezier maken! Ik streef ernaar om elke leerling het beste uit zichzelf te laten halen en tegelijkertijd vertrouwd te maken met het Nederlands. Ik ben flexibel en bied efficiënte taaltrainingen, gebaseerd op de leerbehoeften van elke student. Tot snel!

Docent Nederlands
Dutch Teacher Michelle
Michelle Berlijn

Hoi! Mijn naam is Michelle en ik kijk ernaar uit om samen met jou het avontuur van het leren van een nieuwe taal aan te gaan! Ik ben een Nederlandse moedertaalspreker met 7 jaar ervaring in het lesgeven van Nederlands, zowel in groepslessen als individuele lessen, evenals in voorbereidingscursussen voor het inburgeringsexamen.

Dankzij mijn ervaring van een paar jaar in Chili wonen, weet ik hoe veeleisend het is om een vreemde taal te leren en hoe het voelt om je aan te passen aan het leven in een nieuw land. Ik weet dat het tijdens dit proces niet alleen belangrijk is om de taal te leren, maar ook om een cultuur te leren kennen en je aan te passen aan een nieuwe manier van denken. Ik geloof dat Nederlands leren op een interactieve en leuke manier je zal helpen in je dagelijkse leven in Nederland en België! In mijn vrije tijd ben ik dol op creatieve bezigheden: breien, schilderen en tekenen. Ik lees ook graag over de Nederlandse geschiedenis en Nederlandse kunst. Ik kijk er naar uit om verschillende curiositeiten over Nederland met je te delen.

Hier vind je meer informatie over de individuele lessen bij Michelle.

Docent Nederlands
Dutch Teacher Dorota
Dorota Chaberko

Hoi! Ik ben Dorota!

Ik begon mijn avontuur met de Nederlandse taal in 2007 in Gent en ik zet het tot op de dag van vandaag voort volgens het concept dat een mens zijn hele leven blijft leren. Mijn theoretische voorbereiding heb ik behaald bij Radboud in’to Languages in Nijmegen en ben mijn praktische vaardigheden aan het verbeteren sinds 2012, toen studenten mij begonnen te vergezellen op mijn lesavontuur.

Zoals schrijver, columnist en cabaretier Paulien Cornelisse stelt, kan de Nederlandse taal voor sommigen onaantrekkelijk lijken omdat het klinkt als ‘[…] een rubberen laars die je uit dikke modder probeert te trekken. Maar tegelijkertijd, o, wat is onze taal mooi. Een taal die woorden gebruikt als: ‘gegniffel‘, ‘bollewangenhapsnoet‘, en ‘prietpraat‘. Natuurlijk is het mooi: fonetisch, qua vorm eigenlijk in elk opzicht!

Nu rest mij je nog uit te nodigen om samen de charmes van de Nederlandse taal te ontdekken bij Level Up Academy!

 

Docent Nederlands
Dutch teacher Karima
Karima Belhajla

Mijn naam is Karima Belhajla. Ik ben 35 jaar en woon in Heemstede. Ik ben een sociaal persoon en ben graag bij mijn familie en vrienden. Fotografie, lezen en reizen zijn enkele van mijn hobby’s. Taalonderwijs is een belangrijk onderdeel van mijn leven, aangezien ik op 21-jarige leeftijd begon met lesgeven. Ik ben een native speaker Nederlands en ik geef Frans en Nederlands. Het meest bevredigende aspect van lesgeven is om studenten te helpen hun taalvaardigheid te ontwikkelen en hun zelfvertrouwen te vergroten. Ik geloof dat elke les het beste in een leerling naar boven moet halen. Interactie, levensechte situaties, plezier en lessen op maat zijn de belangrijkste ingrediënten van mijn lessen. Ook krijg je visuele ondersteuning tijdens en na de lessen (PowerPoints, video’s en pdf’s). Je leert niet alleen de taal, maar begrijpt ook de cultuur beter. Taal is een van de belangrijkste onderdelen van elke cultuur en ik begeleid je graag op deze reis!

Docent Nederlands
Dutch teacher Alice
Alice Pickering

Hi, my name is Alice. I am a qualified and experienced ESL teacher with over ten years experience teaching adults and teenagers. I have been teaching Dutch as a second language since 2017 and really enjoy helping beginners gain confidence in their speaking skills by offering conversation classes which also include a focus on grammar and vocabulary building. Come and learn with me and we will have fun as I help you on your language journey 🙂

 

Docent Nederlands
Zuzanna Walter Puylaert Level Up Academy Owner
Zuzanna Walter-Puylaert
Eigenaar
WAAROM LEVEL UP ACADEMY
Onze online taalcursussen zijn gericht op expats die in Nederland of België wonen en die van plan zijn naar deze prachtige landen te verhuizen. Onze missie is om Nederlands te leren aan expats in Nederland en België om hun kwaliteit van leven en werken in deze landen te verbeteren. Door de taal en de cultuur te kennen wordt het functioneren in een land en samenleving een stuk makkelijker.
WHAT WILL YOU GAIN?
Onze ervaren docenten leren u Nederlands in kleine groepen of individiueel met behulp van interactieve methoden. Je leert de taal, overwint taalbarrières en communiceert effectiever in het Nederlands. Je kwaliteit van leven in Nederland en België verbetert, net als je kansen op werk.